jún
8

Olvastam a leírások között, hogy a mosódió jól működik a levéltetvek ellen is. Ezt a részt automatkusan mindig átugrottam, de aztán mégis eljött a Nagy Mosódió Próba ideje. A labadrózsát ellepte kb. egy milliárd száztizenöt darab levéltetű.

 

 Róla van szó. Helyes mi?

 

Mellesleg a levéltetű és a hangyák nagy haverok, ahol az egyik megtelepszik, a másikra is minden esélyed megvan. Ha szereted a hangyákat, tarts levéltetveket!

Naszóval, négy mosósdióhéjat kifőztem egy liter vízben, és az elkészült löttyöt még kb. duplájára hígítva kipermeteztem. A végeredmény: mosódió a levéltetvek ellen 1-0.

Egy mosódiós permetezés után azért maradt még kb. 5% tetű, de a többi szép fehér és döglött lett. Ha zöldség vagy gyümölcs a célpont, akkor inkább eszek mosódiós kaját, mint Mindentkiírtok típusú vegyszerest.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mosodiohej.blog.hu/api/trackback/id/tr911170963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása